İstek Listesi

[yith_wcwl_wishlist]

SMTube – 5 Saniyede Kuru Göz Testi ( Dry Eye )

SMTube, tıbbi personelin testi kolay ve doğru bir şekilde yapmasına yardımcı olmak amacıyla uygun bir standardizasyon ve seri üretim teknikleri ile geliştirilen şerit meniskometri testini gerçekleştirmek için bir üründür. 1 KUTU ( 50 ADET 100 UYGULAMA ) OLARAK GÖNDERİLİR.

First Crush Elektrik ve Şarjlı İlaç/Tablet Ezme Cihazı

Sağlık kuruluşları, bakım üniteleri ve huzurevleri için vazgeçilmez bir ürün.

500 ALT-ÜST İLAÇ TABLET EZME KABI İLE BİRLİKTE GÖNDERİLİR.

Profesyonel Cerrahi Tıraş Makinesi ( Klipper )

Döndürülebilir Tıraş Başlığı ile Dünyanın ilk Cerrahi Clipper Me Medikal tıp uzmanları ile iş birliği içinde en iyi tıraş sonuçlarını,kolay kullanımla birleştirerek,mikro yaralanmaları, enfeksiyon ve cilt tahrişlerini en aza indirgeyen benzersiz bir cerrahi clipper geliştirdi.

pb100tl

BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ

Default sign-up form

Adınız Soyadınız: E-Posta Adresiniz: …

Pufy Baby – Bebek Uyku Mucizesi

Pufy Baby bebeklere ‘uyku mucizesi’ yaşatmak için gerçek ( Çocuk Sahibi ) ebeveynler tarafından icat edilmiş bir üründür. Doktorlar tarafından test edilmiş ve onaylanmış bu devrimci ürün, telaşlı, kolik (Ağlamaklı) durumdaki bebeğinizi yatıştırmanıza, siz ebeveynlerin ve bebeğinizin uyku ihtiyacınızı yeterince karşılamanıza yardımcı olur. Sonuç : Pufy Baby ile uykusuz ve sancılı gecelere son ve huzurlu bir bebek. Pufy Baby'i mutlaka video linkinden tıklayıp izleyin ve uyku mucizesine tanık olun.

SurgiSeal Stylus – Cerrahi Cilt / Doku Yapıştırıcısı

Yeni Ergonomik Tasarımlı Stylus Aplikatör uygulama esnasında gelişmiş tutuş sağlar. Stilus aplikatör, in-vitro çalışmalarda mevcut n-butil siyanoakrilatlardan daha yüksek kesme gücüne sahip, yüksek mukavemetli özel bir 2-oktil siyanoakrilat formülasyon içerir.

cilginindirim

11.11 Çılgın İndirim Kuponu (2018)

Sipariş Takibi

Aras Kargo Takip

Tarayıcınız frame desteklenmiyor